Betrouwbaarheid, flexibiliteit & kwaliteit


Over ons

Het Veiligheid Opleidingscentrum ondersteunt organisaties en gemeenten met het invullen van opleidingsbehoeften. Wij bieden zowel standaard Arbo- en Code 95 trainingen als maatwerkprogramma's. Met deze trainingen kunnen medewerkers veiliger, vitaler en professioneler hun beroep uitoefenen. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn onze kernwoorden.

Geschiedenis

Het Veiligheid Opleidingscentrum is ontstaan vanuit de Verkeersveiligheid Groep Nederland. De vraag voor Arbo- gerelateerde trainingen nam steeds verder toe. Ons trainingsaanbod is hierdoor verder verbreed. De invalshoek veilig en duurzaam deelnemen aan het verkeer speelt nog steeds een belangrijke rol.

Code 95 biedt kansen

Veiligheid Opleidingscentrum ondersteunt haar klanten behalve met een groot trainingsaanbod ook met unieke tools. Deze tools maken de organisatie, planning en registratie van de trainingen eenvoudiger en helpen u grip te houden op de verplichte nascholing.

Ondanks het verplichte karakter biedt de nascholing ook mooie kansen. Kansen op meer verkeersveiligheid en hogere inzetbaarheid van medewerkers.

- Communicatie- en weerbaarheidstrainingen.
- Rij-trainingen.
- Leefstijltrainingen.
- Chauffeursspecifieke trainingen.
- Arbeidsveiligheidstrainingen.

Maatwerk

Onze maatwerktrainingen stemmen wij af op uw bedrijfsdoelstellingen en opleidingsbehoeften. Waar nodig ontwikkelen wij deze speciaal voor uw organisatie.

De maatwerktrainingen tellen mee voor Code 95 en maken het mogelijk:
- om te trainen met de eigen chauffeursgroep
- op tijden waarop het u het beste uitkomt
- op een eigen locatie

Door te kiezen voor maatwerktrainingen werkt de verplichte nascholing voor u. De trainingen worden afgestemd op de normen en waarden van uw onderneming en bevorderen zo een veilige en betrokken bedrijfscultuur . De trainingen helpen om uw chauffeurs ambassadeurs van de onderneming te laten zijn: professioneel, vakbekwaam en representatief voor uw onderneming.

Contact opnemen Controleer uren Code 95